Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Björn är född 1985 och är bosatt i Blentarp i Skåne län. Hans konst är ett starkt samspel mellan minne, tystnad och drömmar - dessa tre ämnen är personliga för honom och Björn försöker fånga den flyktiga naturen i dessa genom abstrakta och surrealistiska verk och bjuder in betraktaren att skapa sin egen tolkning.

Minnen är ofullständiga återskapelser av tidigare erfarenheter som influeras av känslor och perspektiv och blir till abstrakta realisationer.

Tystnad representerar luckorna i våra minnen och vår kommunikation, och de outtalade tankarna och känslorna som formar oss.

Drömmar är som ett parallellt universum där verklighet och fantasi smälter ihop, vilket avslöjar dolda begär och rädslor.


Björn jobbar med blandade medium såsom akrylfärg, digitala tekniker, flytande medium, kollage, fotografi och blyerts för att skapa sin konst.


På akademisk nivå har han studerat blandade naturvetenskapliga ämnen såsom matematik, plasma- och astrofysik, farmakologi och biomedicinsk laboratorievetenskap och arbetar idag med tillverkning av aseptiska injektionsläkemedel. Utöver konsten har han tidigare producerat musik i över 10 års tid. Idag finner han glädje i att vandra bland berg och landskap - hans ständiga nyfikenhet gör att han alltid hittar nya saker att lära sig!